logo
RNTV Live

EMOȚIONANT! Sute de mesaje pentru tânără care și-a pierdut viața în tragicul accident de la HIPODROM

FATA DECEDATA IN ACCIDENT
rnews

Lacrimi, durere și cuvinte care vorbesc despre un suflet minunat

Familia și prietenii își plâng una dintre cele mai îndrăgite ființe din viața lor. Era prea tânără si mult prea iubită de cei din jur pentru ca tragicul eveniment să nu creeze răni adânci în sufletele celor apropiați. La scurt timp după vestea tristă care i-a șocat pe toți, prietenii, colegii, apropiații… TOȚI au lăsat pe pagina de facebook un mesaj pentru cea care le făcea viața mai frumoasă până acum câteva zile.

Iată câteva dintre mesajele de râmas bun:

Mesajul fratelui

Dumnezeu să o ierte A fost o sora cum,nu gasesti in toata lumea va rămâne in sufletul nostru a fost o fata bună nu cred că a gresit la nimeni cu nimic. Dar Dumnezeu nu i ia pe cei rai doar pe cei buni Doamne fă un miracol pentru noi si trezesto din somnul adânc pe sora mea. mai bine ma luai pe mine decât pe ea. Dumnezeu să o ierte!

MESAJELE PRIETENILOR

In astfel de momente niciun cuvânt nu își are rostul… Nu as putea sa vorbesc de Mada la trecut… Prietena mea din copilărie… A plecat mult prea devreme… Dumnezeu sa o odihnească! Multă putere ție si familiei tale, Alex! Suntem alături de voi!

Îmi poate răspunde cineva cine suntem noi, ca oameni?..
Vă spun eu, NIMENI! Niște NIMENI care se zbat și care trăiesc doar din speranță! Dar când și speranța e pierdută..atunci nici noi nu mai putem face absolut nimic, nu?
Măduța, om cu chip de înger, sper ca drumul tău spre Rai să fie lin. Vei rămâne cel mai frumos om pe care l.am cunoscut in viața asta.
Plâng când mă gândesc că locul de lângă mine va fi gol, iar banca va parea mult mai mare și încărcată de povești, alături de tine, surioara mea, plâng pentru că a plecat cea mai minunată ființă și prietenă, plâng pentru toate amintirile create împreună și plâng pentru ca nu mai are cine să.mi spună sa fiu cuminte de fiecare dată când ne luam rămas bun!
Rămas bun, prietenă dragă! Ne întâlnim in Ceruri!

 Dumnezeu să o ierte pe sora mea a fost o fată de nota 1000 Dumnezeu a vrut să ia un inger langa el

condoleante ! ma intreb ce a putut sa pateasca o fiinta atat de tanara !?REGRETABIL ! ADEVARATA TRAGEDIE !

Măduța mea minunată, învață.mă cum să fiu puternică acum, cum să nu plâng, te rog..

Ramas Bun!!Dumnezeu s-o ierte!

Dumnezeu sa o odihneasca in pace ! 

Dumnezeu sa o ierte ! Nu mi vine sa cred cum un om asa bun nu mai este printre noi ! :((

Dumnezeu sa o ierte si sa o odihnească in pace? Este de necrezut

Dumnezeu sa o ierte,ingeri merg printre ingeri,un loc mai bun o asteapta,condoleanteDumnezeu sa o ierte! Pur și simplu nu îmi vine sa cred ca s.a putut întâmpla asa ceva tocmai cu ea… Sincere condoleanțe întregii familii și multa putere! Dumnezeu sa o odihnească în pace…!

 

Sursa: facebook

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor