Încă o șosea de centură în Prahova! Varianta ocolitoare Păulești

Încă o șosea de centură în Prahova! Varianta ocolitoare Păulești
cautam-reporteri-republikanews

Încă o șosea de centură în Prahova! Varianta ocolitoare Păulești

După Azuga-Buşteni, Mizil, Băneşti-Valea Doftanei, reprezentanţii CJ Prahova au semnat contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate a obiectivului de investiţii „Variantă ocolitoare Păuleşti“.

just insolv sprl

Studiul propune analiza a două variante de drum ocolitor, ambele având o lungime de aproximativ nouă kilometri. Această şosea ocolitoare va fi cu racordare din DJ 102 în zona de intrare în comuna Păuleşti, va continua pe un traseu adiacent pârâului Dâmbu şi zonei împădurite, traversând calea ferată Ploieşti-Slănic şi se va racorda cu DJ 100F.

Realizarea acestei centuri ocolitoare va duce, ca în toate celelalte situaţii similare, la creșterea economică a judeţului Prahova prin modernizarea infrastructurii rutiere şi, implicit, la îmbunătăţirea vieţii şi a condiţiilor de mediu ale cetăţenilor. Creşterea mobilităţii, descongestionarea circulaţiei rutiere, reducerea timpului de deplasare pentru transportul de persoane, mărfuri, materie primă etc. sunt alte beneficii ale construcţiei acestei şosele.

Varianta ocolitoare, care va avea caracteristicile unui drum judeţean, va beneficia de o serie de lucrări de artă de tip poduri şi podeţe, de pasarele etc.

Studiul de Fezabilitate pentru varianta ocolitoare Păuleşti va fi realizat de Asocierea de firme SC DINENG DEV SRL (lider de asociere) – SC RIA DESIGN CONSULTING SRL – SC INCONS DEVELOPMENT SRL. Durata realizării SF-ului, finanţat din fonduri ale Consiliului Judeţean Prahova, este de 90 de zile de la semnarea contractului. După finalizarea acestuia va fi demarată licitaţia lucrărilor execuţiei drumului.

Vezi şi https://republikanews.ro/un-sofer-beat-a-intrat-cu…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here