logo
RNTV Live

Elevii și studenții ploieșteni nu vor mai sta la cozi pentru abonamentele gratuite/VIDEO

Mihai Constantinescu

Elevii și studenții ploieșteni nu vor mai fi nevoiți să stea la cozi, lunar, pentru abonamentele gratuite. Este vorba mai exact de cele oferite de SC Transport Călători Express SA. Potrivit directorului societății de transport în comun TCE a pregătit un proiect de hotărâre privind modificarea regulamentului de acordare a acestor facilități.

Elevii și studenții ploieșteni nu vor mai sta la cozi pentru abonamentele gratuite

Umilința a peste 10.000 de elevi și studenți care erau nevoițisă stea la cozi, lunar, pentru abonamentele gratuite oferite de SC Transport Călători Express SA va lua sfârșit. Potrivit conducerii, TCE Ploiești a pregătit un proiect de hotărâre. Acesta se refera la modificarea regulamentului de acordare a acestor facilități.

Potrivit directorului TCE, au fost identificate soluții și în ceea ce privește anularea decontării abonamentelor gratuite. Concret, a celor oferite elevilor care au fost exmatriculați ori s-au mutat din municipiul Ploiești.

”Acum nu rămâne decât ca proiectul de Hotărâre să fie supus spre dezbatere într-o viitoare ședință de Consiliul Local Ploiești și să primească votul aleșilor locali”, a declarat Alexandru Nicolae, director TCE PLOIEȘTI.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor