Elevii de gimnaziu, invitaţi să afle cum este viața de liceu în Prahova pentru a putea alege corect unitatea de învăţământ la care vor studia

Consiliul local Băicoi
cautam-reporteri-republikanews

Elevii de gimnaziu, invitaţi să afle cum este viața de liceu în Prahova pentru a putea alege corect unitatea de învăţământ la care vor studia! În mai puțin de două luni, elevii claselor a VIII-a vor pătrunde în sala de examen, pentru a susține Evaluarea Națională. În luna iulie vor alege, alături de părinții lor, liceul în care își vor petrece următorii ani de studiu. Din acest motiv, reprezentanții beneficiarilor direcți ai educației vin în sprijinul viitorilor liceeni, prin punerea la dispoziție a mijloacelor necesare pentru a se informa, corect, și pentru a îi ajuta în procesul de luare a deciziei cu privire la unitatea de învățământ în care doresc să studieze.

Află cum e viața de liceu în Prahova

Consiliul Județean a Elevilor Prahova anunță faptul că, în perioada 17-21 mai 2021, va fi organizat evenimentul „Află cum e viața de liceu în Prahova!”. Evenimentul se desfăşoară online. Se dorește să se readucă momentele pe care, înainte de pandemie, elevii le trăiau la târgul organizat, de obicei, în cadrul Palatului Culturii. Acest eveniment își propune să promoveze în mod echitabil ofertele de școlarizare a 19 unități de învățământ liceal din județ, atât din mediul urban, cât și din mediul rural. Astfel, elevii din clasele a VIII-a vor putea descoperi ce înseamnă, de fapt, să fii licean în Prahova! Evenimentul se va baza pe interacțiunea dintre elevii din clasele a VIII-a și reprezentanți ai unităților de învățământ liceal, în speță reprezentanții elevilor de la nivel școlar și un cadru didactic delegat de către liceu.

Elevii de gimnaziu trebuie să se înscrie pentru a putea participa la eveniment

Pentru participarea la eveniment, atât a elevilor, cât și a părinților acestora, doritorii vor fi nevoiți să completeze un formular. Termenul limita este 16 mai 2021, ora 18:00.

Formularul de înscriere aicihttps://bit.ly/3oa04xH.

Urmează să primească datele de conectare pe platforma Zoom prin e-mail. Mai multe detalii referitoare la modul de organizare se pot găsi pe pagina de Facebook a Consiliului Județean al Elevilor Prahova (https://bit.ly/3f9okMx), la numerele de telefon 0770 815 274 / 0734 548 562, sau la adresa de e-mail [email protected]

“Consiliul Județean al Elevilor Prahova își exprimă recunoștința în raport cu deschiderea unităților de învățământ ce au ales să participe la eveniment, contribuind, astfel, la promovarea echitabilă a ofertei de școlarizare din județul nostru. Facem apel la cât mai mulți elevi din clasele a VIII-a și la părinții acestora să ia parte la eveniment, în număr cât mai mare, și să descopere, pe această cale, ce liceu li s-ar potrivi cel mai bine!”

Vezi şi https://republikanews.ro/doua-spitale-importante-paturi-noi/

Vezi şi https://republikanews.ro/un-copil-s-a-electrocutat/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here