logo
RNTV Live

ELEVII DE 10 ai Ploieștiului au găsit soluția pentru medicii din oraș

elevi centrul de excelenta
Daniel

Elevii de 10 ai Ploieștiului au găsit soluția pentru a rezolva problema materialelor de protectie din spitale.

Echipa de Robotică infO(1)Robotics s-a evidențiat de fiecare dată la concursurile de robotica. Acum insa, cu putinele lor resurse, au reusit sa dea o mana de ajutor medicilor care nu au echipamente de protectie. NU pot realzia totul singuri, asa ca au nevoie de sprijinul nostru.

APEL pentru detinatorii de imprimante 3D din Ploiesti si pentru sponsori locali ‼️

Echipa de Robotică infO(1)Robotics împreuna cu Deco RAM si BraveBots au început realizarea de viziere pentru personalul medical din județul Prahova, care sunt in mare nevoie de astfel de echipamente de protecție!! 6 bucăți au ajuns deja la DSP Prahova, care a aprobat distribuirea acestui tip de viziere!
In acest moment, avem la dispoziție 4 imprimante 3D (din partea info(1)Robotics, Deco RAM si BraveBots) si materiale pentru a produce 100 de viziere. Spre exemplu, doar pentru Spitalul Județean de Urgenta Prahova, necesarul depășește 10000 de bucăți❗️
Facem un apel așadar către comunitatea prahoveană pentru a se alătura inițiativei, cu imprimante 3D, materiale pentru confecționarea vizierelor sau fonduri pentru achiziționarea acestora.
Echipa noastră, împreuna cu DSP Prahova, va coordona producția si distribuirea vizierelor in centrele medicale, in perioada următoare!
Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta prin următoarele mijloace:
– pe pagina noastră de Facebook: InfO1 Robotics;
– la numărul de telefon 0726229698 (Tudor Avram – mentor al echipei) – inclusiv pe whatsapp;
– la adresa de email info1robotics@gmail.com.

Mulțumim si felicitam FabLab pentru demararea acestei inițiative la nivel național!

#totul_va_fi_bine_daca_ne_implicam
BRD Mindcraft BRD FIRST Tech Challenge Romania
Colegiul National “Ion Luca Caragiale”, Prahova

 

Galerie foto

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor