logo
RNTV Live

Ei chiar sunt “petroliști”!

cristian anghelescu
Cristian Anghelescu

Petrolul a arătat constanță și determinare în acest tur de campionat, meciurile din cadrul eșalonului patru călind un întreg format mai degrabă pe repede înainte. Cu ajutorul unor prieteni ai echipei, alături de suporteri, elevii lui Tavi Grigore au putut beneficia de suportul material necesar, ambiția tuturor de a demonstra că sunt componenții unui proiect de viitor fiind de aplaudat și, mai ales, de susținut.

Cum se cunoaște, Petrolul a avut parte în acest tur de campionat de o expunere mediatică fără precedent la nivelul acestui eșalon, cea mai importantă dintre acțiunile de profil fiind, de departe, transmiterea televizată pe internet, în direct, a tuturor partidelor susținute! Un efort imens, conjugat prin ambiția de a demonstra că Petrolul este o iubire fără limite, o pasiune generată de dragostea pentru culori și pentru semenii care nu puteau ajunge la întâlnirile săptămânale cu echipa lor de suflet.

I-am văzut pe cei din echipa de transmisie la Păulești, Blejoi, Băicoi, Ceptura, Breaza, Măneciu sau Plopeni dar și la toate jocurile galben-albaștrilor de pe “Ilie Oană”. Deplasați la arene cu ore bune înainte de meciuri, implorând gazdele din provincie să le fie puse la dispoziție două măsuțe, două scaune și posibilitatea de a se conecta la o sursă de curent! În rest, absolut totul era adus de acasă: sute de metri de cabluri, electrice și nu numai, trepiede, monitoare, mixere, microfoane, 4-5 camere profesioniste, etc, etc. O adevărată industrie propusă doar pentru cei care simt energia emanată de gazonul stadioanelor! Pentru “petroliști” de la “petroliști”! Un tur de forță fără precedent, chiar incredibil de vreme ce toate aceste transmisiuni s-au făcut EXCLUSIV și NEREMUNERAT din dragoste pentru Petrolul!

Fiind plecat din țară, la mii de kilometri, am avut ocazia să urmăresc, pe internet, ultima reprezentație a “lupilor” din campionat, cea în care s-au impus cu 9-1 în fața fotbaliștilor de la CS Măneşti 2013 Coada Izvorului. Conexiunea de calitate a favorizat o transmisiune fără reproș, comentatorii fiind în vervă și ținând suspansul pe axa Ploiești-Urlați, localitate unde CS Blejoi, acum a doua clasată în ierarhie, reușea la rându-i un scor fluviu! Am admis că efortul conjugat al colegilor de mass-media face toți banii și că merită ca toți cei care încă nu-i cunosc să o facă: Sorin Tudorancea, Edi Sârbu, Costin Obilescu, Robert Bâră, Alexandru Chircă (cameramani), Dragoș Trestioreanu, Ionel Luțan, Mihai Toma, Dan Marinache, Mugur Oprescu (comentatori), Titel Arsene și Cristian Chircă (sunet și imagine).

Singurii care-i sprijină, mai ales cu componente de logistică, sunt “petroliștii” din Asociația Diaspora Galben-Albastră. Adică cei din străinătate, pentru că mulți, foarte mulți dintre cei de aici, din Ploiești, au cam uitat drumul spre “Ilie Oană”… Dar continuă să se erijeze în mari “petroliști”!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor