logo
RNTV Live

Educaţia, prioritate pentru primarul din Valea Călugărească. Infrastructura IT se dezvoltă

primar Valea Calugareasca Ioana Neagu
Mihai Constantinescu

Educaţia se numără printre priorităţile primarului din Valea Călugărească, Ioana Neagu. Eforturile depuse în acest sens încep să dea roade.

Astfel, pentru a veni în sprijinul elevilor și al cadrelor didactice din școlile gimnaziale din comuna Valea Călugărească, edilul a depus recent spre finanțare proiectul “Acces la e-educație prin dezvoltarea infrastructurii IT la nivelul școlilor din comuna Valea Călugărescă, județul Prahova”. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Competitivitate, Axa prioritară “Tehnologia informației și comunicațiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă. Valoarea totală a proiectului este de 1.857.220,74 lei.

Achiziţie extrem de valoroasă pentru educaţia elevilor

Prin acest proiect se vor achiziționa 757 de tablete cu abonamente de date și software pentru elevi, 34 de laptopuri pentru cadrele didactice, 102 calculatoare all-in-one, 15 camere web, 6 camere web videoconferință, 46 de tablete grafice, 27 de videoproiectoare și ecrane de proiecție și 34 de tablete interactive, în vederea susținerii unui proces didactic unitar, în mediul online, respectiv a accesului și participării elevilor la activitățile educaționale, în contextul crizei create de pandemia SARS-CoV-2.

Implicare totală

Primarul din Valea Călugărească, Ioana Neagu, dă dovadă de implicare totală pentru comunitate încă de la preluarea mandatului.

Fluidizarea traficului, refacerea carosabilului şi alte lucrări esenţilale pentru bunăstarea cetăţenilor din comunitate, cât şi educaţia, sunt pe lista de priorităţi.

Mai multe detalii în link-urile de mai jos:

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/siguranta-cetatenilor-valea-calugareasca/https://portal.republikanews.ro/siguranta-cetatenilor-valea-calugareasca/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/primarul-din-valea-calugareasca-implicare-totala-pentru-comunitate/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor