Echipa de baschet U16 a CSM Petrolul Ploiești a ajuns la Oradea, unde, începând de astăzi, va concura pentru un nou titlu național. După ce anul trecut secția de baschet a clubului a câștigat patru medalii de aur la nivel juvenil și echipa feminină a devenit campioană la U18 și U19, băieții se numără printre favoriții competiției.

Sub îndrumarea antrenorilor Ionuț Ivan, Cristi Trandafir și Robert Munteanu, echipa CSM Petrolul Ploiești speră să repete performanța de anul trecut la „U15”, când au obținut 20 de victorii consecutive. În acest sezon, echipa a înregistrat 17 partide fără înfrângere.

CSM Petrolul Ploiești face parte din Grupa 1A a turneului, alături de ACS U-BT Cluj-Napoca, CSM Oradea și Agronomia București. Programul meciurilor este următorul:

  • CSM Petrolul Ploiești – ACS U-BT Cluj-Napoca (miercuri, ora 14:30)
  • CSM Oradea – CSM Petrolul Ploiești (joi, ora 19:00)
  • CSM Petrolul Ploiești – Agronomia București (vineri, ora 14:30)

Semifinalele vor avea loc sâmbătă, la orele 16:45 și 19:00, iar finalele se vor disputa duminică, de la orele 13:30 (finala mică) și 15:45 (finala mare).

Grupa 1B include echipele ABC Leii București, CSU Andu Sibiu, ABC Laguna București și LPS Târgu Mureș.

Lotul echipei CSM Petrolul Ploiești pentru acest turneu este format din șase jucători U16 și șase jucători U15: David Rașoga, Mihail Oprea, Octavian Ion, Federico Diaconescu, Octavian Ghiță, Luca Ștefan (toți U16), Vlad Borcan, Tudor Mihalea, Teodor Mihalea, David Ilie, Rareș Tudorie și Andrei Nicolae (toți U15).

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *