COSR a răspuns invitaţiei oficiale de participare la Jocurile Olimpice PyeongChang 2018

angajare

Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a semnat confirmarea de participare a echipei olimpice a României la Jocurile Olimpice de iarnă – PyeongChang 2018, în urma primirii invitaţiei oficiale de participare din partea Comitetului Internaţional Olimpic (CIO).

COSR a răspuns invitaţiei oficiale de participare la Jocurile Olimpice PyeongChang 2018

CIO a transmis invitaţia oficială de participare Comitetului Olimpic şi Sportiv Român după ce Alexandru Epuran, şeful de misiune al echipei olimpice a României, a fost prezent la Seminarul Şefilor de Misiune pentru JO PyeongChang 2018, care a avut loc în oraşul sud-coreean, gazdă a competiţiei, în perioada 30 ianuarie – 4 februarie.

Conform procedurii standard pentru formalizarea participării naţiunilor lumii la Jocurile Olimpice, cu un an înainte de startul competiţiei, CIO trimite invitaţiile oficiale la Jocuri către toate Comitetele Naţionale Olimpice (CNO), iar preşedinţii CNO-urilor, care doresc, semnează şi transmit la CIO confirmarea participării echipelor lor olimpice la Jocurile Olimpice.

Jocurile Olimpice de iarnă din 2018 vor avea loc în perioada 9 – 25 februarie 2018 la PyeongChang, în Coreea de Sud. Vor fi incluse 102 evenimente sportive la 15 discipline din 7 sporturi: patinaj (patinaj artistic, patinaj viteză şi patinaj viteză pe pistă scurtă), schi (schi alpin, schi fond, schi acrobatic, combinata nordică, sărituri cu schiurile şi snowboard), bob (bob şi skeleton), biatlon, curling, hochei pe gheaţă şi sanie.

sursa: mediafax

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here