logo
RNTV Live

Poziția președintelui Cristi Vlad vizavi de declarațiile lui Vivi Răchită

maxresdefault
Cristian Anghelescu

După cele două articole în care Valeriu Răchită, managerul Centrului de Copii și Juniori al Petrosportului, a avut reacții dintre cele mai neașteptate la adresa conducătorilor Petrolului, redactorul Republikanews a purtat o discuție și cu președintele Cristi Vlad, oficialul “lupilor”.

Mai degrabă trist, dezamăgit de cele apărute în presă, Vlad a insistat ca niciuna dintre reacțiile sale să nu fie publicată, promițând în schimb ca în scurtă vreme să ofere explicații și puncte de vedere vizavi de decizia lui Răchită de a denigra munca celor care încearcă să ducă Petrolul acolo unde-i este locul.

Iată ce a spus Cristi Vlad: “Nu vreau să intru într-un conflict cu Răchită pentru că el spune ceva, eu îi dau replica, argumentat, el revine și tot așa! Va veni momentul să dau o declarație în această speță dar la acest moment nu cred că este în folosul Petrolului! Dacă era să-mi doresc asta răspundeam când m-a făcut milog, dar știi bine că nu am vrut să intru într-o astfel de polemică care îl avantajează pe cel care este mai tare în gură! Prefer să muncesc și să fac ceva pentru club, nu să răspund unor astfel acuze! El vorbește prin vocea unora, eu sunt acoperit de acte și confirmări cu tot ce s-a întâmplat până acum! Vreau să reușim în demersul nostru și să-i mulțumim astfel pe cei care cred în noi! Eu așa sunt, când am ceva de spus cuiva o fac direct, față în față, nu prin intermediul presei! Alții sunt altfel…” a încheiat oficialul Petrolului.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor