logo
RNTV Live

Echipa de baschet Steaua a retrogradat în liga a doua

u18-masculin-finala-large-1
Fălcescu Andreea

CSA Steaua evoluează acum în liga a doua de baschet.

CSA Steaua a avut un început promițător în baraj, obținând victorii în primele două meciuri. Cu toate acestea, echipa a suferit înfrângeri în următoarele două partide, iar echipa care va rămâne în prima ligă s-a stabilit în meciul decisiv.

Meciul cinci a fost plin de răsturnări de situație și momente dramatice în final. CSA Steaua a condus cu 73-72, dar ultimul coș a fost înscris de adversari, care au obținut victoria cu două puncte.

Astfel, CSA Steaua, un club cu 21 de titluri în baschetul masculin, va evolua în liga a doua în sezonul viitor, asemenea situației din fotbal, unde echipa se află în cel de-al treilea sezon consecutiv în eșalonul secund, fiindu-i interzisă promovarea în prima ligă.

CSA Steaua emite un comunicat privind retrogradarea din prima ligă de baschet

”De necrezut

Steaua București-Laguna Sharks 73-74 (35-35).

Din nefericire, pierdem în partida decisivă, după un meci interzis cardiacilor. Am condus cu 73-72, am avut două libere, însă mingea s-a încăpățânat să intre în coș.

A fost un sezon în care am suferit enorm, un sezon în care s-au accidentat, rând pe rând, cei mai importanți jucători. Din toamnă, o luăm de la capăt în liga a doua, iar titlul câștigat la Under 18 ne arată că baschetul stelist are resurse”, a comunicat Steaua.

Sursa: digisport.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor