logo
RNTV Live

Florin Pârvu mai așteaptă „vacanța de vară”: tinerii de la Petrolul sunt în probe

IMG_1655_1280x852
Ștefan Petre

După ultimul meci disputat vineri, la Pitești (3-0 pentru FC Argeș), fotbaliștii de la Petrolul au încheiat oficial sezonul și sunt în vacanță timp de aproape trei săptămâni, reunirea lotului fiind programată pentru data de 12 iunie.

Antrenamentele continuă însă pentru tinerii din lot, cei care, alături de mai mulți juniori proveniți din Academia clubului sau de la echipe din zonă, precum și de unii dintre jucătorii care, pe parcursul ultimului sezon, au fost împrumutați la alte formații, vor fi evaluați în aceste zile de către Florin Pârvu.

„Sunt mai mulți jucători tineri pe care îi avem în atenție și, tocmai de aceea, am vrut să-i vedem în aceste zile. Au fost juniori care s-au pregătit alături de prima echipă și în sezonul ce tocmai s-a încheiat, unii dintre ei au și debutat în primul eșalon, și vom căuta să dăm credit, în continuare, tinerilor din Academie și nu numai”, a spus Florin Pârvu, citat de site-ul oficial al clubului.

Antrenamentele au loc până joi, atunci tinerii petroliști au un meci amical programat împotriva formației de eșalonul al treilea CS Păulești.

Vezi AICI galeria foto cu imagini surprinse în timpul antrenamentelor.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor