logo
RNTV Live

E bine, bine!

tricolorulscmcraaiova
Cristian Anghelescu

E bine, bine!

Partida cu SCM “U” Craiova, meci contând pentru faza a doua a turului de play-off, etapa a treia, a adus la Sala Sporturilor “Olimpia” mai bine de 800 de oameni. Semn că victoriile contează cel mai mult în ecuația promovării jocurilor și că, în sfârșit, ploieștenii pot fi convinși că voleiul la vârf reprezintă singura alternativă viabilă în acest oraș atunci când vrei să te bucuri de sport, de performanță!

Elevii lui Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu au apăsat pedala accelerației și au turat motorul tot mai rodat al bolidului în perspectiva cuceririi titlului național dar și a Cupei României, două obictive “most wanted” pe care Olteanu&Co. și le-au impus încă de la debutul sezonului.

Astfel, la sfârșitul unei adevărate demonstrații de volei consistent, “tricolorii” s-au putut bucura de o victorie rotundă, 3-0 (25-22, 25-20, 25-17) la capătul a numai 79 de minute!

Meciul în sine

Primul set a fost și cel mai disputat, oaspeții ținând aproape până la 19-19, scor la care atacurile lui Lică, Olteanu și Jorna, dublate de blocajele consistente reușite de Bissette și Stulenkov au limpezit până și gândurile cele mai negre ale pesimiștilor. De altfel, în formula Jorna, Stulenkov, Lică, Olteanu, Bissette, Carrasco, cu Kroiss libero, jocul Tricolorului a dat satisfacție, mai ales pe finalul unui prim set care a durat 26 de minute.

Copie la indigou după acesta, setul secund a fost tranșat și mai net, 25-20, singura mutare gândită de Stancu fiind înlocuirea coordonatorului, în locul venezueleanului Carrasco fiind preferat Cristi Bartha.

Iar setul a treilea, dovedit a fi și ultimul, a scos la rampă forța băncii de rezerve, atât Kullo cât și revenirea în teren a lui Carrasco fiind plusuri majore pentru un final de meci în care a strălucit rusul Nikita Stulenkov și ale sale servicii tematice, aproape imposibil de scos!

Saga oltenilor în acest ultim set s-a sfârșit abrupt, la 17, după doar 24 de minute. Iar spectatorii, mulțumiți de prestația idolilor, au promis că vor fi prezenți la întâlnirea cu voleiul de calitate și miercuri, 21 martie, atunci când, de la ora 17:00, Tricolorul LMV va întâlni Arcada Galați. Și tot la Sala Sporturilor “Olimpia”!

Un meci care, prin noua provocare generată de victoria echipei noastre la București, cu Steaua, capătă dimensiuni cel puțin speciale!

Rezultatele etapei

Volei Municipal Zalău – CSM București 3-1 (25-18, 25-23, 21-25, 25- 18)

Explorări Baia Mare – CSU “UV” Timișoara 3-0 (25-13, 25-12, 25-14)

CS Unirea Dej – CS Dinamo București 3-0 (25-17, 26-24, 25-20)

CS „U” Cluj – UKRO Baia Mare 3-0 (27-25, 25-11, 25-17)

Partida Arcada Galați-Steaua București a fost amânată pentru data de 5 aprilie.

sursa: tricolorullmvploiesti

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor