logo
RNTV Live

Război total în CL Ploiești! Viceprimarul Ganea era să rupă masa!!

Ciprian Radu

Viceprimarul Ganea era să rupă masa

Viceprimarul Ganea a avut o ieșire nervoasă la adresa primarului Adrian Dobre. Ganea i-a reproșat acestuia că-și face serviciul pe semnătura celor doi viceprimari.

Ședința extraordinară de luni a fost extrem de tensionată. Și înghesuită. Având doar patru puncte pe ordinea de zi, s-a considerat că e mai bine să fie organiztaă în sala de mică, de la etajul al treilea al Palatului Administrativ.

Bâgați unii în alții, consilierii s-au certat minute în șir, taberele PNL și PSD nefiind de acord asupra a unui proiect de hotâre care vizează o problemă esențială. Viitorului spital municipal.

După ce priectul de hotărâre privind preluarea unor terenuri și clădiri de la MApN a picat, primarul Dobre a părăsit sala.

CITEȘTE și Primarul Adrian Dobre și președintele CJ, Bogdan Toader şi-au declarat război. Vezi care este miza

Finalul ședinței a rămas însă tensionat. Consilierii și-au aruncat acuzații și și-au reproșat unii altora conduita.

La sfârșit, viceprimarul Ganea a explodat:

„Când sunt în concediu primarul schimbă directorii… Adică el își face meseria pe semnătura mea și a domnului Pană? Ăsta este primar?”, a țipat, la propriu, Cristian Ganea.

Acesta a bătut cu pumnul în masă atât de tare, încât cei prezenți au avut impresia că era să o rupă. A ieșit val-vârtej din sală, nu înainte să-i anunțe pe consilierii PNL că războiul se reia: „Gata!”, a țipat Ganea, după care a părăsit sala.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor