Război total în CL Ploiești! Viceprimarul Ganea era să rupă masa!!

Mutare surpriză la Primăria Ploiești! Anabell Măntoiu iese din schemă!
Potrivit sursei citate, Anabell Măntoiu va rămâne șefa serviciului juridic. 

Viceprimarul Ganea era să rupă masa

Viceprimarul Ganea a avut o ieșire nervoasă la adresa primarului Adrian Dobre. Ganea i-a reproșat acestuia că-și face serviciul pe semnătura celor doi viceprimari.

Ședința extraordinară de luni a fost extrem de tensionată. Și înghesuită. Având doar patru puncte pe ordinea de zi, s-a considerat că e mai bine să fie organiztaă în sala de mică, de la etajul al treilea al Palatului Administrativ.

Bâgați unii în alții, consilierii s-au certat minute în șir, taberele PNL și PSD nefiind de acord asupra a unui proiect de hotâre care vizează o problemă esențială. Viitorului spital municipal.

După ce priectul de hotărâre privind preluarea unor terenuri și clădiri de la MApN a picat, primarul Dobre a părăsit sala.

CITEȘTE și Primarul Adrian Dobre și președintele CJ, Bogdan Toader şi-au declarat război. Vezi care este miza

Finalul ședinței a rămas însă tensionat. Consilierii și-au aruncat acuzații și și-au reproșat unii altora conduita.

La sfârșit, viceprimarul Ganea a explodat:

„Când sunt în concediu primarul schimbă directorii… Adică el își face meseria pe semnătura mea și a domnului Pană? Ăsta este primar?”, a țipat, la propriu, Cristian Ganea.

Acesta a bătut cu pumnul în masă atât de tare, încât cei prezenți au avut impresia că era să o rupă. A ieșit val-vârtej din sală, nu înainte să-i anunțe pe consilierii PNL că războiul se reia: „Gata!”, a țipat Ganea, după care a părăsit sala.

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here