logo
RNTV Live

După ce a fost bătută şi umilită de două fete, adolescenta din Ploieşti a luat o decizie care îi va schimba viaţa

umilinta-696×504
Mihai Constantinescu

Este greu să treci peste o astfel de experienţă, dar eleva de 14 ani, care a fost bătută şi umiliotă de alte două fete în timp ce un alt adolescent filma totul, a decis să nu se lase învinsă. A luat o decizie care probabil îi va schimba toată viaţa. A decis să nu mai fie o victimă şi să învețe tehnici de autoapărare. Adolecenta a început antrenamente de arte marțiale de tipul Anti Bully.

Clubul unde eleva învață acum să se apere oferă astfel de cursuri gratuit pentru cei care sunt afectați de acest fenomen. Cei care știu cazuri de copii sau adolescenți afectați de fenomenul “bullying” si vor să îi ajute cu antrenamente gratuite de arte martiale din “Programul Anti Bully”, pot scrie la contact@absoluto.ro.

Vă reamintim că adolescenta de 14 ani a fost pălmuită, udată cu apă, trasă de păr, înjurată , iar la sfârşit obligată să le sărute mâna celor două agresoare. Un alt adolescent a filmat toată întâmplarea.

Citeşte şi https://portal.republikanews.ro/socant-adolescenta-filmata-in-timp-ce-este-batuta-si-umilita-de-doua-fete-s-a-intamplat-in-ploiesti-video/

sursa ziarulincomod.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor