logo
RNTV Live

Şocant. Adolescentă filmată în timp ce este bătută şi umilită de două fete. S-a întâmplat în Ploieşti/ VIDEO

Vezi ce măsuri au fost luate împotriva fetelor care au bătut şi umilit adolescenta din Ploieşti
Mihai Constantinescu

Jurnaliştii ziarulincomod.ro au intrat în posesia unor imagini halucinate în care o adolescentă din Ploieşti este bătută şi umilită în ultimul hal de două fete, în timp ce câtiva băieţi se amuză de situaţie, ba chiar şi filmează totul.

Nu se ştie de la ce a pornit exact conflictul, dar cert este că în urmă cu câteva zile fata a fost oprită pe stradă de cele două fete, ziua în amiaza mare, şi a fost pălmuită, udată cu apă trasă de păr, înjurată , iar la sfârşit obligată să le sărute mâna celor două agresoare.

https://www.youtube.com/watch?v=l_2Ax3mgIEk&feature=youtu.be

Una dintre agresoare şi-a dat seama de gravitatea situaţiei şi şi-a cerut scuze public faţă de fată bătută şi umilită. Nu înseamnă neapărat ca va scăpa nepedepsită.

„Îmi prezint scuzele mele publice pentru ceea ce am făcut. Sunt foarte conștientă ca am greșit, îmi asum vina pentru tot, voi raspunde moral si penal pentru tot ce am comis.
Îmi pare extrem de rău pentru tot, am fost chiar proasta.

A fost un moment de nervozitate in care am reacționat așa, mi a părut rău imediat după ce am comis fapta.

In situația data, îmi închid contul de facebook si îmi cer scuze tuturor, îmi pare rău pentru ce am făcut. Un share va rog din suflet”, a scris una dintre eleve pe Facebook.

sursa ziarul incomod.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor