logo
RNTV Live

Furt din Peco la miezul nopții. Polițiștii prahoveni au efectuat percheziții la domiciliile presupușilor autori. Unul dintre ei a provocat și un accident rutier/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Furt din Peco la miezul nopții. Polițiștii prahoveni au efectuat percheziții la domiciliile presupușilor autori care au provocat și un accident rutier.

În această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova- Poliția orașului Vălenii de Munte au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară, în comunele Cerașu și Măneciu. Sunt organizate la domiciliile a doi tineri cu vârstele de 23 și respectiv 27 de ani, bănuiți de furt calificat, complicitate la furt calificat și conducere fără permis.

Concret, în noaptea de 11 spre 12 decembrie, tânărul de 27 de ani, aflându-se într-o stație peco a plecat cu autoturismul după ce ar fi alimentat fără să achite contravaloarea carburantului.

Prejudiciul creat fiind de 317 lei.

Totodată, în autoturismul în cauză se mai afla un alt tânăr de 23 de ani care ar fi participat la comiterea faptei.

Ulterior, la data de 12 decembrie, în jurul orei 21.30, tânărul de 23 de ani ar fi produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, părăsind locul accidentului.

În urma cercetărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că tânărul în cauză nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma perchezițiilor efectuate au fost identificate și ridicate mijloace materiale de probă.

Cei doi tineri au fost conduși la sediul unității de poliție, în vederea audierii.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Poliției orașului Vălenii de Munte sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, complicitate la furt calificat și conducere pe drumurile publice fără permis de conducere.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER IUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor