Drogat și cu permisul de conducere anulat, depistat la volan de către polițistii din Bușteni

sursă foto Realitatea.net
angajare

Drogat și cu permisul de conducere anulat, depistat la volan de către polițistii din Bușteni.

Seara trecută, în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Bușteni, în timp ce desfășurau activități pe raza de competență pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv,  au oprit, pentru control, pe Bulevardul Libertății din oraș, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din orașul Azuga.

Având în vedere comportamentul suspect al conducătorului auto, acesta a fost supus testării cu aparatul DrugTest. A indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism. Ulterior, tânărul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul figurează cu permisul de conducere anulat.

Astfel, în urma probatoriului administrat, față de tânăr a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și conducere fără permis de conducere.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here