Dragnea a adunat 7.000 de semnături pentru “Susţinem Guvernul Grindeanu”. Pentru abrogarea OUG sunt 40.000 de semnături

parada de 1 Decembrie
cautam-reporteri-republikanews

Aproape 7000 de oameni au semnat, joi, până la ora transmiterii acestei ştiri, o petiţie online denumită “Susţinem Guvernul Grindeanu”, demersul fiind anunţat de liderul PSD Liviu Dragnea ca reacţie la protestele din ultimele zile. Pentru comparaţie, petiţia online prin care se cere abrogarea OUG 13/2017 de modificare a Codului Penal a adunat peste 40.000 de semnături.”PSD a câştigat alegerile într-un mod corect, cu un vot masiv. În această lună de guvernare, Executivul a exercitat puterea în mod legitim, în spiritul şi litera Constituţiei. Noi spunem fiecărui român: îndrăzneşte să crezi că viitorul tău este aici, acasă. Obiectivul PSD este să avem mai mulţi români în clasa de mijloc. Fiecare cetăţean şi fiecare familie care munceşte din greu trebuie să aibă şansa de a face parte din clasa de mijloc, adică să aibă o slujbă bine plătită, acces la o educaţie de top, servicii medicale de calitate şi bani pentru a-şi permite o vacanţă pe an, în familie”, se arată în textul petiţiei.

Potrivit sursei citate, PSD vrea să readucă România pe creştere şi să ridice nivelul de trai al românilor pentru a face parte din clasa de mijloc.

just insolv sprl

“Împreună, îndrăznim să credem în România! Susţinem Guvernul ales de români!”, se arată la finalul textului postat pe www.petitieonline.com.

preluare mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here