Două persoane în arest la domiciliu, prinse în autobuz de jandarmi. O altă persoană avea cuțite la el

Două persoane în arest la domiciliu, prinse în autobuz de jandarmi. O altă persoană avea cuțite la el

 

Ieri seară, în jurul orelor 22:00, jandarmi din cadrul Grupării Mobile Ploiești, aflați în serviciul de patrulare în zona de sud a orașului, au depistat două persoane cu vârsta de 21, respectiv 30 de ani având dispusă măsura arestului la domiciliu.

Cei doi bărbați fac parte dintr-un grup de 7 persoane care au fost legitimate de forțele ordine întrucât circulau cu un mijloc de transport în comun fără portul măștii de protecție.

În urma legitimării persoanelor și efectuării controlului corporal preventiv, s-au găsit asupra unui tânăr de 18 ani,două cuțite cu lungimea de aprox. 20 cm, jandarmii întocmind în acest sens acte de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “port sau folosire fără drept de obiecte periculoase” prevăzute la art. 372 din Codul Penal.

Totodată au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de Covid-19.  (art.65 lit.h)

În final,trei persoane au fost conduse la sediul secției de poliție pentru luarea măsurilor legale.

Vezi şi https://republikanews.ro/centrul-infotrafic-circulatia-este-restrictionata-lucrari-pe-autostrada-bucuresti-ploiesti/?fbclid=IwAR2HekJS_1pWJRkT2rwPX7jC9VRqH88TYXj3beH8bRKCigqXXFEKl_GC0ZE

Vezi şi https://republikanews.ro/un-taximetrist-ploiestean-a-fost-confimat-cu-covid-19/?fbclid=IwAR1TmGL8xlNiFMG3CioDw-8hxyxbjOMxGaISYPSh-21pQtonXG-8-PFQB8U

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here