logo
RNTV Live

Două județe și Bucureștiul au anunțat închiderea școlilor

Vremea se schimbă radical! Cum va fi în weekend
rnews

Două județe și Bucureștiul au anunțat închiderea școlilor

Autoritățile din două județe care intră sub cod portocaliu de ger, ninsori și viscol au decis închiderea școlilor. 

Este vorba despre județele Ialomiţa şi Călăraşi.

Decizia a fost luată, miercuri, în Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Printr-un comunicat de presă, Instituţia Prefectului Ialomiţa anunţă oficial suspendarea cursurilor şcolare vineri, 23 martie 2018.

„Având în vedere evoluţia valorilor termice şi a precipitaţiilor sub formă de zăpadă, însoţite de viscol, prognozate pentru perioada următoare, şi a Hotărârii nr. 2/23.03.2018 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, s-a dispus suspendarea cursurilor şcolare în unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Ialomiţa, vineri, 23 martie 2018, cu excepţia grădiniţelor cu program prelungit”, se arată în comunicatul Prefecturii Ialomiţa.

Aceeaşi decizie a fost luată şi la Călăraşi, în cadrul şedinţei extraordinare a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, din cauza fenomenelor meteorologice periculoase prognozate pentru perioada 22-23 martie.

Anterior, Primăria Capitalei şi Comitetul pentru Situaţii de urgenţă Ilfov au anunţat suspendarea cursurilor pentru ziua de vineri.

În Prahova, CJSU se întrunește mâine de la ora 8.30, urmând a fi discutată și oportunitatea închiderii școlilor în ziua de vineri.

Digi 24

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor