logo
RNTV Live

Dosar penal după catastrofa de la Brazi. Mortul e de vină!?

Ecoburn incendiu
Mihai Constantinescu

Dosar penal după catastrofa de la Brazi! Poliţiştii prahoveni au deschis dosar penal după catastrofa de la Brazi şi apar şi semne de întrebare după ce un om a murit. Este vorba despre un fost angajat al Ecoburn, un bărbat de 34 de ani! Este posibil ca el să fie cel care ar fi provocat incendiul de la Ecoburn care i-a adus şi lui pieirea. Se încearcă acum să se facă lumină în acest caz şi să se descopere dacă a fost vorba despre o sinuciderea sau de o intenţie voită de a pune focul, cu final tragic

În interiorul spațiului incendiat, polițiștii au identificat cadavrul carbonizat au fostului angajat. Acesta a fost ridicat și transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova. Ca urmare a cercetărilor și verificărilor efectuate au rezultat date ca acesta ar fi persoana angajata care a pătruns in cursul nopții in interiorul societății comerciale respective.
Se continua cercetarile în cadrul unui dosar penal deschis pentru distrugere din culpă și ucidere din culpă.

În incendiu au ars aproximaţie 500 de tone de deșeuri periculoase şi nepericuloase, a spus șeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu.

„ACEST INCENDIU AR PUTEA ADUCE DAUNE SUBSTANŢIALE DE MEDIU, AVEM STAŢII CARE MONITORIZEAZĂ. VREM SĂ ÎNCEPEM O ANCHETĂ SĂ VEDEM CE DEŞEURI AU ARS ÎN INTERIOR. AU FOST DEŞEURI PERICULOASE ŞI NEPERICULOASE. CÂND SPUN PERICULOASE MĂ REFER LA VOPSELURI, TONERE, ULEIURI. NEPERICULOASE – DIFERITE DEŞEURI DIN ZONA SPITALICEASCĂ, MEDICAMENTE EXPIRATE, LUCRURI PE CARE EI LE FOLOSESC ŞI AU EXPIRAT ÎN ZONA SPITALICEASCĂ ŞI ÎN ZONA DE MEDICAMENTE ŞI ALTE DEŞEURI. INCINERATORUL ÎNCĂ ARDE ŞI TOATĂ STRUCTURA E APROAPE DE COLAPS”, A SPUS BERCEANU, CITAT DE DIGI24.RO.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/copila-minune-a-ploiestiului…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/colectarea-selectiva-a…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor