Doroftei, accident în Capitală cu o mașină a Pompierilor!

aliat Nepotul lui Nicolae Ceauşescu ţine cu Doroftei
cautam-reporteri-republikanews

În urmă cu puțină vreme, exact în sensul giratoriu de la Hotelul Intercontinental din București, fostul campion mondial de box, ploieșteanul Leonard Doroftei, a avut un accident de circulație.

Aflat la volanul mașinii sale, Dorin a pătruns regulamentar în intersecție dar a sesizat târziu o mașină a Pompierilor care se deplasa, din lateral, cu semnalele luminoase și acustice activate.

just insolv sprl

Chiar dacă a frânat, mașina ploieșteanului a patinat câțiva metri pe carosabilul plin de mâzgă și nu a mai putut fi controlată complet, rezultând accidentul.

“Este adevărat, am avut un accident la Intercontinental! Am intrat în coliziune cu o mașină a Pompierilor care se deplasa în misiune! Am pătruns în intersecție pe culoarea verde și nu am mai putut struni mașina care a alunecat câțiva metri pe carosabilul plin de zăpadă semi topită. De vină am fost și eu dar și ei, în opinia mea! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat ceva mai grav și că nimeni nu a fost rănit! Fiarele se repară!” a declarat Dorin în exclusivitate pentru Republikanews.

 

1 COMENTARIU

  1. […] “Este adevărat, am avut un accident la Intercontinental! Am intrat în coliziune cu o mașină a Pompierilor care se deplasa în misiune! Am pătruns în intersecție pe culoarea verde și nu am mai putut struni mașina care a alunecat câțiva metri pe carosabilul plin de zăpadă semi topită. De vină am fost și eu dar și ei, în opinia mea! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat ceva mai grav și că nimeni nu a fost rănit! Fiarele se repară!”, a declarat Dorin în exclusivitate pentru Republikanews.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here