De vineri curg amenzile! Toţi proprietarii de apartamente sunt vizaţi. Pot primi amenzi de 10.000 de lei

sursa foto: ph-online.ro

Amenzi uriaşe pentru proprietarii de apartamente

De vineri curg amenzile! Toţi proprietarii de apartamente sunt vizaţi. Pot primi amenzi de 10.000 de lei.

10.000 de lei! Aceasta este valoare amenzii pe care o poate primi un proprietar de apartament, începând de vineri. Atunci întră în vigoare noua reglementare a asociațiilor de proprietari.

Potrivit avocatnet.ro, există os erie de fapte pentru care propietarii de apartamente vor putea fi pedepsiti de către polițiștii locali, reprezentanție din primărie sau inspectori de stat în construcții.

Iată pentru ce aţi putea fi amendaţi:

  • dacă nu permit accesul în locuință președintelui asociației/unui membru al comitetului executiv/administratorului și unei persoane calificate pentru reparațiile ce trebuie făcute proprietății comune (și pentru care e absolut necesar accesul în locuință), proprietarii respectivi vor risca o amendă între 500 și 3.000 de lei;
  • cei care pun în pericol integritatea structurii clădirii sau a altor apartamente ori buna funcționare a instalațiilor vor risca amenzi între 500 și 3.000 de lei;
  • proprietarii care nu se ocupă de lucrările de întreținere/reparații/înlocuire ce țin de proprietatea sa individuală, dacă prin asta se pot produce prejudicii celorlalți proprietari vor risca tot o amendă între 5.000 și 10.000 de lei.
solicitare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here