logo
RNTV Live

Donald Constantin o atacă dur pe Grațiela Gavrilescu! Vezi motivul

Frică maximă de fostul director!
rnews

Campania se apropie de final, așa că atacurile între partide devin tot mai dure! Ultimul scandal este între PNL și ALDE. Deranjat că a apărut în publicația de partid a formațiunii prahovene a ALDE, directorul SGU Ploiești, dar și vicepreședinte al PNL, Donald Constantin, a reacționat virulent pe facebook. Iată de spune Donald Constantin despre deputatul Grațiela Gavrilescu, președinte ALDE Prahova :

”Mizerii electorale marca Grațiela Leocadia

În urma lansării pe piață a unui ziar electoral am fost informat de colegii mei cu privire la faptul că doamna deputat și fost ministru al Mediului, doamna Gratiela Gavrilescu, a înțeles că normal, în campania electorală, nu este să își prezinte proiectele din ultimii 8 ani de zile pentru Ploiești, ci să arunce cu noroi în munca mea și a societății pe care o conduc, singura societate cu care tandemul PSD-ALDE se lauda până acum nici 10 zile.

Răsfoind acest ziar lansat de doamna Gavrilescu și asumat de ALDE, am realizat că doamna fost ministru al Mediului nu s-a lăsat de metehnele securiste. Mă așteptam ca în acest ziar să ne povestească cum, în calitatea sa de fost ministru al Mediului, a stopat poluarea marilor rafinării din jurul Ploieștiului, cum a combătut defrișările masive din pădurile României, cum a rezolvat problema stației de epurare din Ploieşti (care nu funcționează nici astăzi, dar municipalitatea, respectiv cetățenii, suportă plăți uriașe din amenzi lunare). Se pare că doamna Gavrilescu nu are ce să prezinte alegatorilor. Singurul aspect notabil este reprezentat de mutarea unui cuib de berze în timpul mandatului său de ministru – un alt fiasco, de pe urma căruia s-a amuzat toată presa națională.

Mă bucură faptul că doar datorită campaniilor electorale, doamna deputat iese din casă să cunoască problemele cetățenilor și nu cred că vreun ploieștean a vazut-o pe această doamnă implicându-se în viața ploieșteanului în alte perioade decât cele electorale. Înțeleg disperarea, ținând cont de faptul că ALDE, reprezentat de doamna Gavrilescu are cele mai mici șanse să intre în Parlament, iar un astfel de rezultat îi dă fiori reci.

Înainte de toate, îi aduc aminte doamnei Gratiela, că SGU Ploiești, societate pe care o atacă, are în echipa managerială și un coleg, membru fondator și vicepreședinte ALDE, anume, directorul adjunct Ovidiu Negulescu. De asemenea, îi amintesc doamnei deputat faptul că la Hale și Piețe, la această oră, instituția se confruntă cu un management dezastruos, cu o situație clădită în ultimii ani pe numeroase ilegalități cu iz penal. Practic, de peste 4 ani, Hale și Piețe a fost și este condusă de reprezentanții ALDE.

Dacă tot ați început să tipăriți ziare calomnioase, aș dori să ne răspundeți public (pe facebook, comunicat de presă sau ziarul tipărit) la următoarele întrebări:

1. Aveți cunoștință cu privire la faptul că societatea condusă de ALDE – Hale și Piețe – deși se ocupă de închirierea de spații comerciale în proporție de 90%, aceasta este pe pierdere în 2016, în cuantum de 7 miliarde lei vechi?

2. Cunoașteți faptul că pe hârtie această societate condusă de ALDE a închiriat în procent de 70% spațiile comerciale, iar în realitate aproape toate sunt închiriate?

3. Știați că domnul Vâlcoci, membrul ALDE din conducerea Hale și Piețe, a dat o dispoziție în plină campanie electorală prin care să nu se mai încaseze chirii și utilități?

4. Aveți idee despre faptul că la 30 de contracte de închiriere nu se facturează utilitățile aferente?

5. Cunoașteți faptul că deși există mari debite restante la Hale și Piețe, colegii dvs. din Alde nu demarează executările silite decât preferențial?

6. Informații cu privire la firma care s-a ocupat de amenajarea clădirii Hale și Piețe în care își desfășoară activitatea Tribunalul Prahova aveți?

În final vreau să vă intreb cât credeți că mai puteți proteja grupul ALDE de la Hale și Piețe și vă rog ca de acum înainte să vă asumați articolele mizerabile pe care le publicați în ziarul de campanie al partidului. Dacă dumneavoastră nu recunoașteți public faptul că protejați interesele mafiote ale conducerii Hale și Piețe, să știți că cetățenii nu citesc doar ziarele dumneavoastră de campanie, ci se pot informa din nenumărate alte surse. Vă urez vizionare plăcută!

https://www.youtube.com/watch?v=lrRqjtVY3yk&feature=youtu.be

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor