logo
RNTV Live

Doi tineri au furat peste 2700 de litri de motorină în trei luni de zile. Detalii despre cum acționau/ UPDATE/VIDEO

Erika Stoica

Doi tineri au furat peste 2700 de litri de motorină în trei luni de zile. Detalii despre cum acționau

Doi tineri de 21 si 23 de ani, dintr-o comuna damboviteana, au fost vizitați de mascații din Prahova în această dimineață, in cadrul unor perchezitii. Acestia sunt suspectati ca ar fi furat combustibil din mai multe tiruri stationate in parcările speciale din comuna Ariceștii Rahtivani.

DETALII AICI

Mai bine de trei luni făptașii ar fi sustras o cantitate de peste 2700 de litri de motorina. Interesant este cum și pentru ce furau aceștia combustibilul.

Surse apropiate anchetei spun că cei doi tineri care dețineau propriile tiruri, cu care făceau diferite curse de transport, parcau autovehiculele de mare tonaj în toiul nopții când ceilalți șoferi dormeau, foarte aproape de celelalte. Cu un sistem artizanal goleau rezervoarele de motorină, iar apoi se făceau nevăzuți. În acest fel au reușit să creeze un prejudiciu care depășește suma de 20.000 de lei.

Suspecții au fost duși la audieri iar procurorii trebuie să ia acum o decizie cu privire la ce măsură preventivă va fi stabilită în cazul lor.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor