logo
RNTV Live

Jandarmeria Prahova are o nouă comandă/ FOTO

jandarmi-4-1
Mihai Constantinescu

Jandarmeria Prahova are o nouă comandă

Astăzi, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, a avut loc activitatea de preluare a comenzii unității de către colonel BUZOIANU Dragoș. Acesta a fost numit în funcția de inspector șef începând cu data de 07.10.2021 .
Buzoianu absolvent al Academiei de Poliție „Al.I.Cuza”, promoția 1999, iar parcursul său profesional este marcat de numeroase stagii de formare în state membre UE și de participarea în cadrul mai multor misiuni internaționale sub egida NATO.
De-a lungul timpului i-au fost acordate mai multe distincții pentru îndeplinirea în condiții deosebite a misiunilor încredințate.

Ceremonia de preluare a funcției de inspector șef și a drapelului de luptă s-a derulată sub coordonarea inspectorului general al Jandarmeriei Române, colonel Mastan Alin Ionel și în prezența reprezentanților autorităților publice locale și ai instutuțiilor MAI.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor