logo
RNTV Live

Doi soți au fost bătuți pe stradă de un vecin, în Prahova/VIDEO

Mihai Constantinescu

Doi soți au fost bătuți pe stradă de un vecin, în Prahova

Scandal de proporții la Ciorani, în Prahova. Doi soți au fost bătuți pe stradă de un vecin. Acesta a fost deranjat de faptul că vecinii sai au acoperit cu moloz o groapă din asfalt. Supărarea lui era ca își va sparte cauciucurile de la căruță în zona unde au fost lăsate resturile din construcții. Pentru fapta sa vecinul agresiv s-a ales cu o amendă.

Doi soți au fost bătuți pe stradă de un vecin, în Prahova

Întreg scandalul de la Ciorani, cel puțin de aceasta data, a pornit de la o roabă încărcată cu moloz. In momentul în care a observat bucățile de piatră și cărămidă sfărâmată în mijlocul străzii bărbatul de 37 de ani a sărit sa ii bata pe vecini. Asa se face ca a aruncat cu bolovani, și nu s-a rezumat doar la atât. A lovit cu o bâtă și cu lopata pe vecinul de 47 de ani, care astupa groapă din mijlocul drumului. Din mâinile agresorului nu a scăpat nici soția bărbatului, o femeie de 39 de ani.

Imediat la fata locului a fost chemată o ambulanță, care i-a transportat pe cei doi soți la spital. Femeia are pe corp mai multe vânătăi, iar bărbatul o rană deschisă la cap.

Oamenii din sat povestesc faptul ca între cele două familii certurile se petrec frecvent, încă de acum doi ani.

Pentru fapta sa vecinul agresiv a primit o amendă de 400 de lei.

Polițiștii au deschis și un dosar de cercetare penală pentru loviri sau alte violențe.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor