Doi prahoveni, cu poliţia pe urmele lor, au încercat să scape abadonând maşinile. Vezi de ce fugeau

angajare

Poliţiştii prahoveni s-au confruntat recent cu două situaţii parcă trase la indigo. Pentru a scăpa de pedepsă, doi prahoveni, depistaţi în puncte diferite ale judeţului, au încercat să scape abandonând maşinile.

Primul dintre ei a fost depistat într-o benzinărie din Ploieşti. Când bărbatul a văzut echipajul de poliţie a vrut să fugă abandonând maşina în benzinărie. Echipajul Biroului Rutier Ploiești ajunsese în zona benzinăriei pentru că bărbatul tocmai fusese înregistrat cu aparatul radar circulând pe o stradă din municipiu, cu viteza de 74 km/h.  Văzând că acesta încearcă să părăsească benzinăria, polițiștii l-au interceptat solicitându-i să se legitimeze, însă bărbatul a oferit date false despre identitatea sa. Polițiștii l-au încătușat şi l-au condus la sediu să dea explicaţiile necesare.

Aici bărbatul a fost identificat pe loc. Este vorba despre un ploieştean în vârstă de 41 de ani care şi-a permis să se urce la volanul autoheviculului deşi nu posedă carnet de conducere. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis și au fost aplicate două sancțiuni contravenționale.

Cu o situaţie asemănătoare s-au confruntat şi oamenii legii din Băicoi. Un tânăr de 19 ani din localitate a avut o purtate nefirească în momentul când a văzut echipajul de poliţie. Aoprit autovehiculul,l-a abandonat şi a rupt-o la fugă. Nu a ajuns prea departe însă. Poliţiştii l-au prins  şi l-au dus la audieri. S-a descoperit că nici acesta nu avea permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

sursa comunicat IJP Prahova

foto cu caracter ilustrativ(sursa Ştiri Teleorman)

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here