logo
RNTV Live

Doi prahoveni cu ordin de protecție împotriva celuilalt, prinși la furat

razie-noaptea-1
Mihai Constantinescu

Doi prahoveni cu ordin de protecție împotriva celuilalt, prinși la furat

Descoperrea a fost făcută ieri. Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Sinaia desfășurau activități pe linie rutieră pe raza stațiunii. Au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani, din municipiul Câmpina. În autovehicul a fost identificată încă o persoană, o femeie în vârstă de 55 de ani.

Cu ocazia controlului autovehiculului, în portbagaj au fost găsite 5 calorifere despre care bărbatul a declarat faptul că le-a luat din curtea unui hotel, aflându-se lângă un container de gunoi, crezând ca sunt aruncate.

La verificarea celor două persoane în bazele de date a reieșit faptul că cele două persoane aveau emis câte un ordin de protecție împotriva celuilalt, fiindu-le interzis să se apropie la mai puțin de 5 metri unul de celălalt.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și încălcarea ordinului de protecție.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor