Doi poliţişti, condamnaţi pentru luare de mită

Oameni ai legii şi nu prea! Doi agenți de poliție de la Serviciul Rutier din Prahova au fost condamnați închisoare cu suspendare, de către magistrații Tribunalului Prahova. Deciziile nu sunt definitive și pot fi atacate cu recurs. Au fost trimiși în judecată pentru luare de mită. Este vorba despre Ion și Vasile Vișan, agenți de poliție acuzați că cereau bani de la șoferii pe care îi opreau pe DN1, pe tronsonul Comarnic – Bușteni, pentru a nu le ridica permisul de conducere.

Cei doi agenți au fost condamnați la trei ani de închisoare cu suspendare, în cazul lui Vasile Vișan și doi ani și trei luni în cazul lui Ion Vișan. Polițiștii au fost găsiți vinovați de luare de mită, complicitate la luare de mită și fals intelectual. În plus aceștia vor trebuie să presteze muncă în folosul comunității în cadrul Serviciului de Gospodărire Urbană Ploiești.
Decizia nu este una definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Ploiești.
Joi, un alt polițist, de data aceasta de la Filipeștii de Pădure a fost condamnat tot la închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității pentru luare de mită.
Cei doi Vișan au fost trimiși în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.

cel mai verde complex reziential

sursa incomod.ro

foto cu caracter ilustrativ

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here