logo
RNTV Live

Dmitri Medvedev: Războiul din Ucraina ar putea dura zeci de ani

Saint Petersburg, Russia – May 17 2017. Russian Premier Dmitri Medvedev during plenary session  of the  St. Petersburg International Legal Forum.
Dumitrache Catalina

Dmitri Medvedev, fost președinte și premier rus, este văzut ca unul dintre cei mai fideli aliaţi ai lui Vladimir Putin. Acesta a declarat că războiul din Ucraina ar putea dura zeci de ani, cu perioade lungi de lupte întrerupte de armistiţii.

,,Acest conflict va dura foarte mult timp, cel mai probabil zeci de ani”, declară Medvedev. 

,,Atât timp cât există o astfel de putere (la Kiev – n.r.), vor fi, să zicem, trei ani de armistiţiu, doi ani de conflict şi totul se va repeta”, continuă premierul, reiterând afirmaţia Moscovei că Ucraina este un stat nazist.

În prezent vicepreşedinte al puternicului Consiliu de Securitate al lui Putin, Dmitri Medvedev a făcut aceste declaraţii în timpul unei vizite în Vietnam.

Încă de la începutul războiului din Ucraina, Medvedev face adesea comentarii radicale, iar luna trecută a descris autorităţile ucrainene ca fiind o infecţie. 

În ianuarie, Medvedev a spus că, dacă Rusia ar fi învinsă, ar putea declanşa un război nuclear.

Sursă: Digi24

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor