logo
RNTV Live

Disney se va „concentra pe calitate”, intenționând să reducă producția filmelor Marvel

OIP-4
Constantin Corina

CEO Bob Iger spune că Disney va reduce lansările în franciza de supereroi, în timp ce încearcă să preia Netflix pe piața de streaming

Disney se concentrează pe consolidarea măsurilor de securitate a conturilor și pe dezvoltarea unui flux constant de continuări ale francizelor sale, totodată depunând eforturi pentru a-și maximiza profitul din afacerea de streaming.

În fața unei presiuni crescute, pe măsură ce audiența renunță la televiziunea tradițională și cinematografele, compania a raportat că se apropie de atingerea obiectivelor sale, datorită aducerii de noi abonați și creșterii tarifelor, care au redus pierderile în segmentul de streaming.

  • Disney+ a atras peste șase milioane de noi abonați la nivel global în intervalul ianuarie-martie, cu excepția pieței din India, ajungând astfel la un total de peste 117 milioane de abonați.

Cu toate acestea, scăderea cu peste 8% a prețului acțiunilor Disney a generat o atenție sporită din partea investitorilor cu privire la perspectivele sale viitoare.

Disney a comunicat investitorilor că planul său de a implementa o reprimare planificată a partajării de parole, care va debuta în unele țări în această vară și va fi extins la nivel global în septembrie, este menit să sprijine creșterea numărului de abonați în lunile ce vor urma.

Directorul executiv Bob Iger, pe care Disney l-a scos din pensie în 2022 pentru a spori profiturile și încrederea investitorilor, a recunoscut că Disney „se întoarce puțin înapoi pentru a se baza pe următoarele apariții” după o perioadă în care unele dintre noile sale filme au eșuat.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor