logo
RNTV Live

Directorul Termo Ploiești nu poate lucra cu primarul Volosevici. Vrea să demisioneze/ SURSE

termo_ploiesti
rnews

Cristian Ungureanu, directorul Termo Ploiești, ia în calcul să demisioneze la mai puțin de o lună de la data în care a fost numit la conducerea societății de termoficare aflată în subordinea Consiliului Local.

Potrivit unor surse din rândul administrației publice locale, se pare că nu este zi în care Cristian Ungureanu să nu atragă atenția membrilor CA și AGA din cadrul Termo Ploiești asupra faptul că nu poate lucra cu primarul Andrei Volosevici.

Un alt motiv ar fi acela că problemele cu care se confruntă societate de termoficare sunt destul de mari, în condițiile în care rețeaua care asigură apa caldă și căldura în Ploiești este la pământ, iar banii de gaze ajung de la o zi la alta.

În cazul în care Cristian Ungureanu va demisiona, acesta ar fi a cincea persoană din conducerea societății care refuză să lucreze în condițiile impuse la Termo Ploiești.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor