logo
RNTV Live

Directorul onorific al Institutului Naţional de Fizica Pământului a făcut anunţul de care toată lumea se îngrozeşte-“Văd că până acum nu am greşit deloc”

sursa foto RTV.net
Mihai Constantinescu

Previziunile directorul onorific al Institutului Naţional de Fizica Pământului

Directorul onorific al Institutului Naţional de Fizica Pământului a făcut anunţul de care toată lumea se îngrozeşte-“Văd că până acum nu am greşit deloc”.

Directorul onorific al Institutului Naţional de Fizica Pământului  Gheorghe Mărmureanu face o previziune sumbră pentru România. Acesta a estimat în Românai se va produce un mare cutremur.  Acesta va avea o magnitudine cuprinsă între 7,2 şi 7,9 grade, posibil chiar 8 grade.

(Cutremurul – n. r.) va fi adânc şi acesta va fi norocul României. Cu cât e mai adânc, cu atât energia se disipă pe o suprafaţă mai mare. Va fi o suprafaţă foarte mare, de la Moscova la Cairo. Pe toată Europa, aş spune”, a afirmat Gheorghe Mărmureanu, care a participat la Forumul dedicat Zilei Mondiale a Pământului.

Un astfel de cutremur s-ar putea produce după 2040 – 2041. Acesta susţine că viitorul cutremur mare ce se va produce în România se va asemăna celui din 1802,notează Antena 3

“Eu sunt optimist, acesta este cuvântul. Adâncimea va fi de 150-170 de km. Şansele sunt foarte mari să fie după 2040 – 2041. Sunt calcule de peste trei secole şi care văd că se satisfac. Văd că până acum nu am greşit deloc”, a spus Mărmureanu.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/mai-bine-cu-mana-intinsa-la-stat-decat-la-munca-declaratii-halucinante-ale-asistatilor-social-din-prahova/

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor