Directorul celui mai prestigios hotel din Ploieşti s-a stins din viaţă. În urma sa a rămas o soţie îngenuncheată de durere. Vezi mesajul sfâşietor al soţiei

Dispariţia fulgerătoare a directorul hotelului Prahova Plaza, din Ploiești, Răzvan Toader, la doar 30 de ani,a şocat pe toată lumea. În urma sa a rămas o soţie îngenuncheată de durere şi o fetiţă care îşi va trăi copilăria fără să-l aibă alături pe tatăl ei.

Soţia, Aura Toader, a postat pe facebook un mesaj sfâşietor în care îşi roagă sotul să o înveţe cum să trăiască fără el.

Iată mesajul:

“Aproape 12 ani de când te ador, aproape 5 ani de când esti soţul meu minunat…nu sunt de ajuns. Atâţia oameni care te regretă sufletul meu pereche. Inimioara ta a obosit pentru că ai fost atât de bun. Sunt furioasă pe mine pentru că meritai mult mai mult, sunt furioasă pe viaţa asta că te-a luat de lângâ mine când mai aveam atâta iubire să îţi ofer. Ai fost, eşti şi vei fi soţul meu perfect. M-ai învăţat atâtea lucruri dar ai uitat să mă înveţi ceva de care am nevoie acum: să trăiesc fără tine. Să nu îţi mai pot atinge mâna, să nu mă mai pot scălda în braţele tale, să nu îţi mai pot săruta guriţa ta dulce, să nu îţi mai privesc ochişorii tăi minunaţi. TE ADOR, SUFLETUL MEU PERECHE, MINUNEA MEA DE LA DUMNEZEU!!! O să TE ADOR toată viaţa! — simţindu-se la pământ”, a scris Aura Toader, pe pagina sa de facebook.

citeşte şi https://republikanews.ro/murit-directorul-unui-cunoscut-hotel-din-ploiesti-nici-nu-implinise-30-de-ani/

sursa facebook

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here