logo
RNTV Live

Directoare demisă din cauza sumelor impresionante strânse pe spinarea părinţilor elevilor

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale salariile bugetarilor , femeile Bani pentru mamele cu trei sau mai mulţi copii
Mihai Constantinescu

Banii strânşi pe spinarea părinţilor au condus la demiterea directoarei şcolii

Directoare demisă din cauza sumelor impresionante strânse pe spinarea părinţilor elevilor.

10 mii de euro!! Aceasta este suma strânsă pe spinarea elevilor în anul şcolar 2018-2019 la liceului Traian din Contanţa. banii erau pretinşi pentru scopuri diverse, de la serviciile de pază sau consumabile la serbări sau premii pentru olimpici.

Totul a ieşit la iveală după ce o elevă a decis să facă cunoscută situaţia postând pe o reţa de socializare tabelul cu sumele de bani pretinse familiilor elevilor. Deşi informaţia a apărut în urmă cu două luni, de abia acum au fost luate şi primele măsuri, anunţă Observator.tv.

Sorin Mihai inspector general ISJ Constanţa: Am solicitat să numim un alt cadru didactic în postul de director, pentru că, din punctul meu de vedere, conflictul a fost gestionat greşit. Nu am văzut un rol de mediator al directorului unităţii de învăţământ.

În România fondul clasei este ilegal. Nici părinţii nu pot strânge bani din proprie iniţiativă decât dacă sunt adunaţi într-o asociaţie cu personalitate juridică.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor