logo
RNTV Live

Din toamnă, introduse manuale de SPORT pentru elevi

Din toamnă, Sportul se va face după manual?/ sursă foto Zi de Zi
Mihai Constantinescu

Sportul se va face după manual, din toamnă?

Din anul şcolar 2017-2018 în programa şcolară va fi introdus şi manualul pentru Educaţia Fizică. Acesta va fi introdus din clasa a V-a.

Din toamnă, introduse manuale de SPORT pentru elevi. Este dorinţa Ministrului Educaţiei Liviu Pop.

Da, elevii din clasa a 5-a vor avea manual și la disciplina educație fizică. (…) În 7 august finalizăm licitația pentru manualele la care s-au depus contestații. Trist este faptul că editurile nu au depus oferte pentru toate disciplinele. Caut soluții și pentru aceste situați”, a scris Liviu Pop pe Facebook.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/domnule-ministru-al-educatiei-niciodata-ana-mere/

Manualul de Educaţie Fizcă va fi compus din patru capitole. În primul dintre ele, elevii vor învăţa despre Organizarea activităților motrice”. Capitolul cuprinde următoarele lecții: „Formații de adunare în linie pe un rând și pe două rânduri”, „Poziția fundamentală stând și derivatele acesteia”, „Alinieri în linie și în coloană”, „Întoarceri de pe loc”, „Formarea coloanei de gimnastică”, „Pornire și oprire din mers”, „Treceri dintr-o formație în alta”.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa digi24.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor