logo
RNTV Live

Din cauza secetei și a consumului excesiv, HIDRO PRAHOVA SA menține programul de distribuție a apei în mai multe localități

seceta-2 (Large)
Mihai Constantinescu

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunţă că se confruntă în continuare cu un nivel extrem de ridicat al consumului de apă potabilă, pe un fond de secetă excesivă. În aceste condiții, ar putea fi necesar ca pe timp de noapte și parțial în anumite intervale din cursul zilei, societatea HIDRO PRAHOVA SA să introducă un program de distribuție a apei, în scopul refacerii rezervelor. Măsura se va aplica numai dacă va exista riscul ca în timpul zilei, apa să nu poată fi furnizată în regim continuu, la parametrii de debit și presiune corespunzători, la nivelul branșamentului utilizatorului.

Comparativ cu săptămâna precedentă, nu s-a constatat o scădere a consumului de apă potabilă, iar nivelul precipitațiilor nu a dus la o creștere a rezervelor de apă, care sa dea posibilitatea societății noastre să renunțe la furnizarea apei conform unui program.

În această situație, vă informăm că în perioada 15-21 septembrie 2020, în mai multe localități din cadrul sucursalelor Urlați și Mizil, furnizarea apei pentru abonații HIDRO PRAHOVA se va face în limita rezervelor de apă și în următoarele intervale orare:

Sucursala Urlați

  • În oraşul Urlați, apa este furnizată în intervalul orar 4.00-24.00.
  • În comunele Gornet Cricov, Tomșani și Ceptura, apa este furnizată în intervalele orare 5.00-12.00 și 15.00-24.00.

Sucursala Mizil

  • În oraşul Mizil, apa este furnizată în intervalul orar 4.00-24.00.
  • În comuna Baba Ana (satele Cireșanu, Conduratu și Satul Nou) și în comuna Gura Vadului (satele Gura Vadului, Tohani și Perșunari), apa este furnizată în intervalul orar 6.00-22.00.
  • În comuna Călugăreni (sat Valea Scheilor), programul de furnizare a apei va fi următorul:
    • în perioada 16 septembrie ora 20.00 – 18 septembrie ora 20.00;
    • în perioada 21 septembrie ora 08.00 – 23 septembrie ora 08.00.
  • În comuna Călugăreni (satul Călugăreni), apa va fi furnizată după următorul program:
  • în perioada 14 septembrie ora 16.00 – 16 septembrie ora 20.00;
  • în perioada 18 septembrie ora 20.00 –21 septembrie ora 08.00;
  • în perioada 23 septembrie ora 08.00 –25 septembrie ora 20.00.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA precizează că a informat primăriile localităților nominalizate cu privire la necesitatea distribuirii apei conform unui program, în intervalele anunțate și în funcţie de condiţiile precizate, aceasta fiind singura soluţie tehnică de furnizare a apei pentru toți abonații din aceste zone.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor