logo
RNTV Live

Diagnostic de mare precizie la Policlinica cu Plată din Ploiești. Vezi ce investigații sunt decontate de CAS

policlinica1
Oana Stoica

Dotări de ultimă generație la Policlinica cu Plată din Ploiești.

Policlinică cu Plată din Ploieşti a achiziţionat recent aparatură medicală ultramodernă, la cele mai înalte standarde europene.

Astfel, în acest moment diagnosticarea pacienților este extrem de precisă.

Fiind digitale, radiografiile se scot pe loc.

Aparatura performantă permite mărirea radiografiilor cu păstrarea clarităţii.

Acest lucru permite chiar şi medicilor cu mai puţină experienţă să pună cu precizie diagnostice.

Vestea bună pentru pacienţi este aceea că analizele şi radiografiile făcute cu noua aparatură a Policlinicii cu Plată sunt decontate de Casa de Asigurări de Sănătate.

Dr. Bogdan Cristian Nica, directorul Policlinicii cu Plată, susţine  că există un grad mare de absenţă a educaţiei medicale printre români, care îşi pun viaţa în pericol atunci când nu îşi fac anumite investigaţii, absolut obligatorii după 40 de ani.

Doctorul Nica atrage atenţia că, după apariţia menopauzei, femeile trebuie să îşi facă anual Dexa, radiografia performantă care pune diagnosticul osteoporozei, o boală absolut tratabilă cu medicamente.

Doamnele trebuie să ştie că osteoporoza nedepistată poate provoca fracturi grave, cum ar fi cea de şold, susţine dr. Bogdan Cristian Nica.

De asemenea, cancerul la sân poate fi tratat fără nicio problemă dacă este diagnosticat la timp, cu ajutorul unei mamografii.

Şi alte boli grave pot fi tratate cu succes dacă diagnosticul este pus precis, iar la Policlinica cu Plată acest lucru este posibil cu ajutorul noii aparaturi ultramoderne.

Policlinica cu Plată funcţionează în Ploieşti, pe strada Decebal, nr 5.

Programările se pot face la numerele de telefon 0244545900 sau 0732001399.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor