logo
RNTV Live

Dezvoltarea Ploieştiului, prioritate pentru autorităţi. Planuri ambiţioase pentru Halele Centrale/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Dezvoltarea Ploieştiului, prioritate pentru autorităţi. Planuri ambiţioase pentru Halele Centrale.

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a anunţat că îşi doreşte o reconfigurare substanţială a platoului Halelor Centrale şi a zonei din imediata vecinătate, pe care se află în prezent mai multe magazine şi sediul SC Hale şi Pieţe.  Planul include un nou platou, mutarea sediului societății în clădirea Peco. Se arte îm vedere şi amenajarea unei parcări pe patru niveluri.  Acest lucru i-a speriat pe proprietarii de chioșcuri din zona respectiva, oamenii susținând că odată demarat proiectul, le este teamă că își vor pierde micile afaceri.

Dezvoltarea Ploieştiului, prioritate pentru autorităţi

Primarul Andrei Volosevici a anunţat că va propune reconfigurarea platoului Halelor. De asemenea. vrea si construirea unei parcări supraetajate pe zona din dreapta, care astăzi e ocupată de magazine cu brânză, ouă sau haine. Asta ar presupune şi regândirea proiectului de refacere a platoului.

 Planul mai presupune şi demolarea actualei clădiri administrative. Urmează ca birourile SC Hale şi Pieţe să se mute cu totul în clădirea PECO, împreună cu alte două instituții, Serviciul de Gospodărire Urbană și Regia Autonomă de Servicii Publice.

Ținând cont de faptul că Ploieștiul suferă la capitolul parcări, edilul-șef intenționează ca în locul magazinelor și al sediului Hale și Piețe să amenaje o parcări pe patru niveluri. 

Acest lucru i-a speriat pe proprietarii de chioșcuri din zona respectivă, Oamenii susțin că odată demarat proiectul, le este teamă că își vor pierde micile afaceri.

Un lucru este cert și anume acela că Ploieștiul suferă la capitolul dezvoltare. Are nevoie de o piață modernă. Însă cum va reuși municipalitatea să rezolve și problemele comercianților din zona respectivă , astfel încât oamenii să nu-și piardă afacerile, asta rămâne de văzut.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/o-femeie-a-murit-in-accident/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/au-ucis-un-om-si-s-au-laudat-cu…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/vesti-bune-pentru-iubitorii…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/vreme-geroasa-si-precipitatii…/

Pentru mai multe stiri, viyitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor