logo
RNTV Live

Dezastru într-o parcare din Ploieşti. Maşinile au devenit şalupe/ Video

Dezastru într-o parcare din Ploieşti. Maşinile au devenit şalupe/ Video
Mihai Constantinescu

Ploaia de ieri după-amiaza a făcut dezastru într-o parcare

Dezastru într-o parcare din Ploieşti. Maşinile au devenit şalupe. A fost nevoie de mai puţin de 15 minute de răpăială puternică în Ploieşti, ca o parcare să se trasforme într-un mare lac. Cei care au avut nevoie să plece cu maşina fie au aşteptat până s-a retras apa fie şi-au făcut curaj şi au mers prin lac până la maşină. Alţii au pus mâna pe telefon şi au filmat “mica Veneţie” din parcarea de maşini.

Imaginile au fost postate pe o reţea de socializare şi au strâns în scurt timp sute de like-uri şi comentarii.

Prognoza meteorologică pentru intervalul 14.08.2017 ORA 09.00 – 15.08.2017 ORA 09.00

Valorile termice vor mai scădea uşor, dar vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în prima parte a intervalului în estul regiunii. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 34 de grade, iar cele minime între 15 și 21 de grade.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/aproape-de-inec-la-bucov/

LA MUNTE

Cerul va fi variabil și mai ales după-amiaza pe arii restrânse vor fi înnorări accentuate, averse și posibile descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Valorile termice se vor situa în jurul normelor climatologice specifice perioadei, se specifică pe site-ul Prefecturii Prahova.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Sursa Facebook

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor