logo
RNTV Live

FOTO/ Festivitate de avansare în gradul următor la Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova

avansare grad 3
Mihai Constantinescu

Jandarmi avansati în grad

FOTO/ Festivitate de avansare în gradul următor la Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova

Moment deosebite astăzi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean PrahovaAstăzi a avut loc festivitatea de avansare în gradul următor, la termen, a unui număr de 9 ofițeri și 141 de subofițeri, conform prevederilor Statutului cadrelor militare și în semn de recunoaștere a rezultatelor deosebite ale acestora în activitatea profesională.

La această festivitate au participat şi oficialitătţi locale precum prefectuil judeţului Madalina Lupea, Ludmila Sfârloagă – vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova, precum și conducătorii instituțiilor județene din cadrul Sistemului Național de Ordine și Siguranță Publică cu care I.J.J. Prahova cooperează în vederea îndeplinirii misiunilor din competență.

Din discursurile acestora, a reieșit faptul că este apreciată profund calitatea umană a jandarmilor prahoveni, profesionalismul și pregătirea de care dau dovadă în executarea misiunilor încredințate, dar și modul în care Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova cooperează cu celelalte instituții din județ.

 

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-autoturism-a-ramas-blocat-in-apa-in-zona-sinaia/?fbclid=IwAR2gzbrXtfu7Nnh1COPXfA_VlJIbpFnOxry-Rw1zwVDDcSPqyHO3HlsZ2Rw

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor