Dezamăgire cruntă pentru Simona Halep!

simona halep infrangere

Dezamăgire cruntă pentru Simona Halep!

Semifinala dintre Simona Halep și japoneza Naomi Osaka a început puțin după ora 07:00 (22:00 în America).

cel mai verde complex reziential

În fața unor tribune deloc pline, cea de-a doua semifinală a zilei a avut parte de un debut în forță, după 0-2 Simona reușind să egaleze în urma a două ghemuri consecutive câștigate la zero!

A fost singura parte a unui meci dominat en-fanfare de Osaka. Pentru că, din păcate, din acel moment și până la finalul meciului Halep nu a mai reușit să facă decât un singur game! Ea a cedat primul act cu 3-6.

Cel de-al doilea set a debutat dezastruos, frumoasa ciocolatie asiatică ajungând la 3-0 după numai 11 minute! A fost momentul în care antrenorul Darren Cahill a încercat să mai echilibreze câte ceva din amețitoarea stare de ambiguitate a jocului Simonei. Nu a reușit, precipitarea acesteia și parcă graba de a termina cât mai repede supliciul făcând ca scorul final al setului să fie 0-6! După un meci care a durat doar 63 de minute…

Un rezultat cel puțin inexplicabil de vreme ce întreaga aventură pe pământ american anunțase cu totul și cu totul alt deznodământ…

O finală inedită

Marea surpriză a ediţiei din 2018 de la Indian Wells, rusoaica Daria Kasatkina (20 de ani), va juca finala cu Naomi Osaka. Ea a ajuns în ultimul act al competiției după ce a dispus în trei seturi de Venus Williams, 4-6, 6-4, 7-5, la capătul unui meci care a durat aproape trei ore! Ea a fost foarte aproape de colaps, americanca având în setul decisiv 5-4 și 30-0, dar a reușit să întoarcă și să-și adjudece biletele pentru marea finală.

Astfel, un fapt inedit la un astfel de turneu de Premier Mandatory, ambele finaliste sunt extrem de tinere, atât Osaka cât și Kasatkina având vârsta 20 de ani!

 

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here