logo
RNTV Live

Despre pariuri sportive, cu responsabilitate

WhatsApp Image 2019-12-30 at 14.41.05
Daniel

Competițiile principale de fotbal ale Europei sunt în plină desfășurare, iar Campionatul Euro 2020 se apropie și el cu pași repezi.

Sunt numeroase evenimente fotbalistice care îi atrag pe cei pasionați de pariuri sportive. Este vital însă ca această pasiune să fie gestionată cu responsabilitate și seriozitate, altfel ea poate avea urmări nefaste asupra sănătății financiare, fizice și chiar mentale a pariorilor.

 

E foarte important să ne concentrăm energia și studiul doar pe unul sau două dintre campionatele mari de fotbal ale Europei: Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 și, hai să spunem, Liga 1 de România, pentru că putem urmări mai toate meciurile ce se desfășoară în aceste competiții.

Cei ce se consideră „specialiști” pe tot ce mișcă în fotbal doar pentru că au auzit și i-au văzut la televizor pe Ronaldo, Messi sau Florinel Coman, comit o mare greșeală.

Dacă vrem să tratăm cu deplină conștiinciozitate pariurile sportive, este necesar să analizăm temeinic evenimentele în care ne investim banii. În această perspectivă, este imposibil să facem acest lucru în profunzime dacă ne disipăm atenția către foarte multe campionate.

Să rezumăm așadar: este indicat să devenim specialiști doar pe unul sau cel mult două campionate de fotbal, pe care să le urmărim sistematic, să ne informăm foarte bine despre ele, să știm tot ce mișcă în acele competiții.

Dacă am lămurit acest aspect, să scoatem  în evidență aspectele primordiale atunci când vorbim despre pariurile sportive: mangementul riguros al banilor și strategia potrivită de pariere.

Este vital să tratăm pariurile sportive doar ca pe o pasiune și să îi alocăm acestui hobby, în fiecare lună, un buget care să nu depășească un procent de 10% din ceea ce câștigăm lunar.

Această abordare trebuie să fie una consecventă: chiar dacă obținem profit sau chiar dacă nu obținem, suma de bani alocată pariurilor sportive nu trebuie suplimentată. Sub niciun pretext.

Altfel, putem trece de la o pasiune relaxantă la patimă, iar lipsa lucidității îi poate duce pe pariori pe panta deloc plăcută a pierderilor în cascadă ce le poate distruge echilibrul financiar și psihic.

Așadar, responsabilitatea, prudența și seriozitatea sunt cuvintele de ordine care trebuie să ne ghideze atunci când vorbim despre pariuri sportive.

***

Legalbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor