logo
RNTV Live

Deschiderea shaormeriei manelistului Tzanca Uraganul, eveniment de maximă importanță pentru mulți ploieșteni/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Deschiderea shaormeriei manelistului Tzanca Uraganul, eveniment de maximă importanță pentru mulți ploieșteni

Nu doar in capitala deschiderea shaormeriei manelistului Tzanca Uraganul a strans sute de oameni, ci si la Ploiesti. De cum s-au ridicat obloanele oameni de toate varstele s-au asezat la coada. Tzanca le-a promis ca le ofera o  shaorma gratis, dar au tinut cu tot dinadinsul sa il vada pe artist. Cei mai norocosi au plecat acasa si cu o fotografie alaturi de el.

Deschiderea shaormeriei manelistului Tzanca Uraganul, eveniment de maximă importanță pentru mulți ploieșteni

In mijlocul oamenilor. Asa a stat manelistul Tzanca Uraganul, la deschiderea celei de-a doua shaormerii, cea de la Ploiesti. Si pentru ca vorbeste despre bunatate, a repetat gestul din Capitala si a impartit gratis sute de shaorma tuturor celor care s-au asezat la coada.

Asa ca ore in sir, in fata fast-food-ului din centrul Ploiestiului, sute de oameni au asteptat sa prinda o portie de shaorma marca Tzanca Uraganul.

In bucatarie a fost agitatie, pentru a pregati atatea sute de portii.

Manelistul promite ca va deschide fast-food-uri in mai multe zone din tara. Urmatoarele orase vizate sunt Iasi, Cluj si Timisoara.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor