logo
RNTV Live

Deputatul PSD Răzvan Ursu: Anunț important pentru prahoveni

deputati psd prahova
rnews

Anunț important pentru prahoveni

Deputatul PSD Răzvan Ursu a arătat importanța Programului Național de Dezvoltare Locală.

Programul Național de Dezvoltare Locală – etapa a doua reprezintă o nouă posibilitate oferită de Guvernul României pentru sprijinirea autorităților publice locale în vederea creării condițiilor pentru asigurarea unui set minim de servicii publice.

Parlamentarul arată că prin acest program guvernamental se pot dezvolta proiecte în mai multe domenii prioritare pentru Partidul Social Democrat: sănătate, educație, apă și canalizare, energie termică și energie electrică, inclusiv iluminat public, infrastructură rutieră, salubrizare, cultură, culte, locuințe pentru tineret și nu numai, dar și obiective destinate iubitorilor sportului.

Etapa a doua a PNDL finanțează circa 9.500 de obiective de investiții, dintre care 2.500 de creșe și grădinițe, 2.000 de școli și 5.000 de alte obiective.

În Prahova, pe lista obiectivelor de investiții locale necesare se află crearea sau modernizarea rețelelor de infrastructură rutieră, canalizare, apă potabilă – dar și pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor județului.

Astfel, 155 de proiecte (obiective de investiții) din Prahova sunt susținute prin Programul Național de Dezvoltare Locală promovat prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Sursa: ph-online.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor