Deputatul PMP de Prahova, Cătălina Bozianu:” 32 de amendamente care au ca obiect finanțarea unor proiecte de investiții esențiale pentru județul Prahova”

Bilanţ 2017, priorităţi 2018

Începe dezbaterea proiectului de lege a Bugetului de Stat pe anul 2018. 32 de amendamente pentru Prahova

Dezbaterea proiectului de lege a Bugetului de Stat pe anul 2018, la start. Deputatul PMP de Prahova, Cătălina Bozianu doreşte finaţtarea unuor proiecte de maximă importanţă pentru judeţul Prahova.

În această săptămână, începem dezbaterea în comisiile parlamentare a proiectului de lege a Bugetului de Stat pe anul 2018. Personal, am depus un număr de 32 de amendamente care au ca obiect finanțarea unor proiecte de investiții esențiale pentru județul Prahova. Pentru Ploiești, am cerut alocarea de fonduri pentru construcția unui nou spital de pediatrie (obiectivul asumat de mine încă din campania electorală pentru primărie, din anul 2016), pentru reabilitarea spitalului municipal, pentru realizarea proiectelor de infrastructură din zonele defavorizate urbanistic, precum cartierele „Mitică Apostol”, „Buna Vestire” sau „Mimiu”, precum și pentru construcția a două grădinițe noi. Un alt obiectiv de mare importanță a cărui realizare o susțin și pentru care le cer guvernanților să aloce fonduri este construcția unui spital modern, cu centru de primiri urgențe, în Sinaia.
De asemenea, pentru a-i obliga pe cei din coaliția PSD-ALDE să-și respecte promisiunile din programul de guvernare, le-am cerut, prin 180 de amendamente (câte unul pentru fiecare comună din Prahova, așa cum cer procedurile parlamentare), să cumpere câte o ambulanță și să construiască câte o creșă în fiecare dintre aceste localități.
Le mulțumesc colegilor mei, consilieri locali și membri ai PMP, precum și primarilor (indiferent de culoarea lor politică) din Câmpina, Breaza, Gorgota, Vălenii de Munte, Filipeștii de Pădure, Plopeni și din celelalte localități care au răspuns invitației mele de a trimite propuneri de proiecte pe care, ca deputat, să le transform în amendamente le legea Bugetului de Stat. Sper ca demersul nostru comun să fie încununat de succes, spre folosul comunităților noastre, al județului nostru. Vă asigur că mă voi bate pentru asta!, a spus deputatul PMP , Cătălina Bozianu

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here