Deputatul Grațiela Gavrilescu ține partea celor din turismul prahovean. Guvernele responsabile, implicate pentru reducerea efectelor crizei

sursă foto Dilema Veche
cautam-reporteri-republikanews

Deputatul Grațiela Gavrilescu ține partea celor din turismul prahovean. Guvernele responsabile, implicate pentru reducerea efectelor crizei provocate de pandemia de COVID-19.

“Bravo, Grecia!Bravo, Spania, Bulgaria, Turcia și bravo tuturor țărilor cu guverne responsabile, care au înțeles că turismul (poate) aduce venituri substanțiale la buget!Și care, în această perioadă cruntă a pandemiei, au sprijinit financiar antreprenorii din turism pentru a nu își închide afacerile și a nu pierde forța de muncă deja calificată!La noi, este invers!

Guvernanții simt o mare durere în… cot că se alege praful de munca de o viață a sute de mii de oameni, că sute de mii de ospătari, barmani, bucătari, cameriste, recepționeri își vor lăsa copiii și părinții în România și vor pleca încotro văd cu ochii, după un loc de muncă!Știu bine ce se întâmplă pe Valea Prahovei și m-am informat: situația e jalnică și pe litoral, și în Moldova, și în Argeș… peste tot!I-am transmis domnului prim-ministru, pe 18 mai, o întrebare simplă: ce a făcut și ce are de gând să facă guvernul dumnealui pentru salvarea turismului românesc.Trebuia să primesc, răspuns,

CONFORM LEGII, până pe 10 iunie.Suntem în 23!Durerea în… cot l-o fi împiedicat să îmi răspundă?!”, a scris pe Facebook deputatul.

Vezi și https://republikanews.ro/furau-produse-alimentare-din…/

just insolv sprl

Vezi și https://republikanews.ro/administratia-ploiesteana…/

Vezi și https://republikanews.ro/drogat-la-volanul-unei-masini/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here