logo
RNTV Live

Administrația ploieșteană dezamăgește șoferii?/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Administrația ploieșteană dezamăgește șoferii? Se pare că da, după spusele conducătorilor auto din partea de Vest a orașului.

Cei care ajung în apropierea centrului comercial Balif știu exact despre ce este vorba- gropile uriașe din asfalt. Se pare că în urma cu trei luni, după ce a fost semnltă existența acestei probleme, administrația ploieșteană ar fi promis că rezolvă. Între timp, tot ce s-a întamplat în mod real a fost că gropile s-au mărit.

Situația a fost prezentată în mediul online fără succes.

“Pe data de 11 martie 2021, adică acum mai mult de 3 luni, am postat despre craterele de pe șoseaua Vestului, zona balif. Ni s-a promis atunci de domnul Dragos Machitescu ,consilier PNL, că vor fi rezolvate. Astăzi 20 iunie, craterele sunt mai mari.. Așteptăm perioada de campanie poate domnul primar se va ține de cuvânt și va face administrație la firul ierbii macar in perioada de campanie.. Până atunci, Dumnezeu cu mila.Atașez in comentarii poze cu postarea de la data respectivă.”, este scris pe Facebook.

Vezi și https://portal.republikanews.ro/si-a-pus-capat-zilelor/

Vezi și https://portal.republikanews.ro/masini-cu-kilometri-dati-inapoi…/

Vezi și https://portal.republikanews.ro/drogat-la-volanul-unei-masini/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

susra Facebook

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor